Localitati Valcea
Valcea
Turism Valcea
Cautari Frecvente
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Y Z
City break

Pensiunea Lazar 1 margareta

Adresa contact:
Voineasa, Romania

Telefon: +40 250 754567; +40 722 525071; +40 744 701550
Email: lazar@pensiunealazar.ro
Web: http://www.pensiunealazar.ro
Descriere:
Total locuri: 20, din care 8 camere duble si 2 camere duble mansardate.
Pensiunea dispune de opt camere duble si doua mansarde :doua – intr- o casuta cu baie si bucatarie proprie, doua intr-un apartament semidecomandat, celelalte patru si mansardele – intr-o cladire cu trei bai, doua balcoane, o bucatarie si o sala de mese. Incalzirea se face cu ajutorul unei centrale termice proprii. Exista si posibilitatea incalzirii, la cerere, cu ajutorul sobelor de teracota din fiecare camera. Apa potabila este asigurata din surse proprii, iar apa calda se prepara cu boilere electrice. Curtea, cu o suprafata de aprox. 1000 mp, ofera locuri de parcare pentru masini, dar si spatiu de joaca pentru copii. Tot in curte, au fost construite pentru destinderea turistilor doua foisoare, un bazin cu peste, un gratar si cateva leagane. Iubitorii de animale se pot bucura de prezenta animalelor domestice : trei vaci, porci, gaini, un caine si o pisica de rasa. Turistii au posibilitatea sa consume produse alimentare proaspete : lapte, oua, carne.

FACILITATI SI SERVICII:
Cele 16 trasee turistice marcate care pornesc din Voineasa stau la dispozitia amatorilor de drumetii. Partia de schi cu telescaun din statiunea Vidra reprezinta o atractie deosebita pe timpul iernii. Flora si fauna completeaza portretrul generos al zonei. Pe inaltimile montane poate fi admirat primavara rhododendronul ( bujorul de munte) – declarat monument al naturii. Tot in aceasta zona exista cea mai mare rezervatie de larice din tara, precum si arbori de tisa. Apele Lotrului, Latoritei, Rudaresei sunt renumite pentru bogatia in peste, in special pastravi si cleni.


Cauta in Valcea
Bilete avion  • Bilete low cost
Atractii si zone de interes
Autogari
Autogara 1 Mai
Telefoane utile
Politie
Politie
Politie
Politie
Benzinarii
Rompetrol Downstream Sa
Romvac Sa
Snp Petrom Sa Bucuresti Sucursala Peco Valcea
Lukoil Downstream Srl
OMV
Petrom
Petromir
Gari
Gara Calimanesti
Gara Govora
Banci
C.E.C.
C.E.C.
C.E.C.
Banca Transilvania
Banca Romana pentru Dezvoltare
Banca Romana pentru Dezvoltare
ATM Raiffeisen
Pensiuni
Pensiunea Maria
Calinesti
Pensiunea Casa Cezar
Pensiunea Maria
Lista strazi
cde
fgh
lmn
rst
uvw

Ghid
Informaţii generale

Aşezare
n jumătatea sudică a Romniei, n sudul Carpaţilor Meridionali, n nordul Olteniei, de-o parte şi de alta a Oltului.

Vecini
La nord: Judeţele Sibiu şi Alba, la est: Judeţul Argeş, la sud-est: Judeţul Olt, la sud-vest: Judeţul Dolj, la vest: Judeţul Gorj, la nord-vest: Judeţul Hunedoara.

Suprafaţă
5.765 km2 (respectiv 2,4% din teritoriul ţării).

Populaţie
462.000 locuitori.

Oraşe
Rmnicu Vlcea, reşedinţă de judeţ, cu 118.000 locuitori, la poalele dealurilor Capelei, Cetăţuia, Petrişor, pe o terasă nclinată străbătută de rul Olăne.. citeste mai mult